Anul: 2018
Descriere

Riverside Residence este un concept rezidențial urban compus din case și grădini cu un design inovator, construite la standarde înalte de calitate, folosind tehnici de ultima oră, totul într-un pachet complex de personalizare.

O locație care cuprinde un nou orizont de liniște și aer curat.

Riverside Residence este situat în partea de Nord-Vest a Bucureștului, în mijlocul naturii, lângă râu și pădure, între localitățile Joița și Ulmi, departe de agitația urbană, dar la numai 10 minute distanță de oraș, conectat direct cu centrul oraşului printr-o legătură simplă cu autostrada A1.

Complexul Riverside Residence include case de 3 și 4 camere, modele A, B, C și D, dispuse pentru a asigura spații de locuit luminoase și primitoare.

Toate casele oferă o grădină cu terasă pentru a beneficia de viața în aer liber, racord la toate utilitățile și avantajele unui proiect urbanistic complet.

Design exterior

  • Arhitectura contemporană a caselor te invită numeroase posibilități de exprimare a propriei personalități.
  • Design-ul arhitectural este modern și minimalist, casele sunt construite cu dimensiuni și suprafețe diferite, fiind disponibile în mai multe variante de poziționare în spațiu și dispunere de camere.

Design interior

  • Locuințele Riverside Residence sunt realizate cu finisaje și materiale moderne, de cea mai bună calitate. Ai ocazia de a-ți crea propria ambianță, începând cu alegerea parchetului, texturii de gresie, culori, materiale, până la întrerupătoare. Poți alege dintr-o gamă variată de materiale și pachete de finisaje, pe baza unei consultanțe și unor recomandări din partea echipei de design dintr-o varietate extinsă de opțiuni.

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Violetta Tudorache
Violetta
Tudorache
Isfahan Doekhie
Isfahan
Doekhie
Sună-ne